Få styr på din vægt

Gratis træningsprogrammer m.m.

Få styr på din vægt

Lifesum-iPhone_app

Sundhed? Kalorieindhold? Mad? Træning? Hvordan holder man dog styr på alle disse informationer? Det spøger jeg ofte mig selv om. Lige indtil jeg faldte over en super smart app til telefonen, som jeg gav et forsøg. Den findes både til ios og Android.

Lifesum kaldes den, man opretter sig enten med Facebook, Google+ eller en mail man indtaster. Der vil intet blive postet på Facebook, med mindre man har godkendt eller postet det selv.

Den fungerer på en måde, så man har nem overblik over både væske, mad og træning. Det hele kan scannes eller indtastes manuelt, samt man kan tilføje måltider man jævnligt indtager, sådan at man bare skal trykke tilføj. Øverst i app’en har man overblik på de kalorier man har tilbage i løbet af dagen, samt hvor meget af det man har indtaget der har været henholdsvis kulhydrater, proteiner og fedt.

Derudover har Lifesum denne helt fantastiske egenskab, at den i løbet af dagen minder en om at drikke vand, mange mennesker glemmer desværre at drikke nok vand i løbet af dagen. Det er utroligt vigtigt at indtage nok vand i løbet af dagen, man skal indtage mellem 2-3 liter vand i løbet af en dag, alt afhængig af sin kropsvægt.

Jeg kan klart anbefale denne app, både fordi den er nem at bruge og så har den et stort indhold af valgmuligheder af madvarer, som ligger lige til at tilføje til sine daglige måltider. Hvis man ikke gider at bruge sin tid på at søge efter sin mad kan man bare scanne den og jeg har endnu ikke fundet nogle varer som den ikke har kunne scanne.

Derudover er denne apps muligheder utrolige store selv inde i den del som er gratis. Man kan selvfølgelig vælge at købe sig til guldbruger hvis man vil have flere muligheder. Personligt bruger jeg kun den gratis version da der er rigeligt med information og muligheder for at følge med i sin kost og træning.