Zumba

Gratis træningsprogrammer m.m.

zumba

Zumba

Zumba er blevet en yderst populær form for fitness, siden det blev opfundet i 2001. Vil du blive klog på Zumba og finde ud af, hvad det egentlig er, så læs videre her.

 

 

zumba, dit træningsprogram, fitnessOrdet “Zumba” betyder at bevæge sig hurtigt og have det sjovt, og det er præcis dækkende for denne motionsform.

Træningsformen er sammensat af et træningsprogram, inspireret af de latinamerikanske danse. Når man danser Zumba, danses der til energisk og hurtig latinsk musik.

Dansen er sammensat af enkle dansetrin, der øger forbrændingen og giver energi til kroppen.

Derudover er det nemt og sjovt at lære, og egner sig derfor til folk i de fleste aldersgrupper.

Træningen består er individuel dans, hvor programmet er sat sammen af opvarmning, pulsforøgende bevægelser, små danseserier samt udstrækning.

Man skal derfor huske at have træningstøj på, som man kan bevæge sig frit i og have et godt par inddørs gummisko.

 

zumba fitness, zumba, holdtræning, dit træningsprogramDer er mulighed for at tilmelde sig et Zumba-hold i de fleste træningscentre, hvor man har et hold 1-2 gange om ugen.

Her bliver du undervist af en træner, der eventuelt har taget et kursus i Zumba.

Fordelen ved at tilmelde sig disse hold, er at du danser med andre. Derudover giver det mere motivation, glæde og energi.

Er du dog en af dem, der ikke har tid eller lyst til at tage i træningscenteret, kan du nemt danse Zumba derhjemme. Zumba fitness har nemlig lanceret en række DVD’er til lige præcis dette formål – at træne derhjemme.

Disse DVD’er kan fås i pakker med udstyr, eller man kan vælge at købe en enkelt DVD. Man kan købe DVD’er indenfor forskellige kategorier:

  • Fitness
  • Gold
  • Toning
  • Aqua
  • Zumbatomic
  • Zumba in the circuit
  • osv.

Ønsker du mere information om disse diverse kategorier, kan du læse om dem alle lige her. På samme side, har du også mulighed for at købe Zumba træningstøj, DVD’er og andre ting.

Hvad vil du sige?