Aminosyrer

Gratis træningsprogrammer m.m.

Aminosyrer

Denne artikel er en annonce for kosttilskud guiden

Har du nogensinde været i tvivl om hvad er aminosyrer er, eller hvad de gør godt for? Så lær mere om det her.

Aminosyre er grundstenen i protein. Der findes faktisk ca. 500 i alt. Ud af de ca. 500 aminosyrer anses 22 af dem, som værende byggesten i dannelsen af protein.

De fleste der træner er klar over at de har brug for protein efter deres træning, men der er nok færre der er klar over at protein faktisk er opbygget af aminosyrer.

Måske er du stødt på flydende aminosyrer hos din kosttilskud forhandler og har samtidig undret dig over hvad aminosyre egentligt var og betød?

Nu ved du at protein er opbygget af aminosyrer og lidt om hvad aminosyrer er.

Kosttilskud guiden kommer med deres version af hvad aminosyre er og du finder linket længere nede i artiklen til deres artikel om emnet.

Kosttilskud guiden

Jeg vil nu vise dig hvor du kan finde kosttilskud som indeholder aminosyrer. Inde på kosttilskudguiden har de en lang og spændende række produkter indenfor kosttilskud. Hvor der selvfølgelig også er kosttilskud indenfor aminosyrer.

Kosttilskudguiden har også skrevet en lang og virkelig dybdegående artikel om aminosyrer.

Her fortæller de om:

  • Hvad aminosyrer er
  • De forskellige typer af aminosyrer.
  • BCAA & EAA – Forskelle og ligheder.
  • Grenadinosyrer – BCAA. Essentielle aminosyrer – EAA.
  • Fødevarer indeholdende mange aminosyrer.

Aminosyrer på kosttilskud guiden

Eksempler på aminosyrer du finder derinde er: Core BCAA Powder, Xtreme EAA Pac og Core lysine. Her koster to af produkterne 69 kr. Hvor det tredje produkt koster 249 kr.

Andre kosttilskud på kosttilskud guiden

Du kan finde alverdens kosttilskud ud over aminosyrer på deres website. Blandt andet vitaminer som fx A-E-Vitaminer, samt K2-Vitamin. Mineraler som fx calciumtabletter, chrom tabletter, jerntabletter, jod tabletter, kalium og magnesium tilskud.

De har også en helsesektion, som indeholder: Acai pulver, CBD-olie, fiskelever-olie, hybenpulver, hørfrøolie, kokosolie og rosenrod.

Derudover finder du også mere almindelige ting, som fx proteinpulver og kreatin.

Eksempler på kreatin du finder derinde er: Core Creatine, S.O Real Creatine og O.N Creatine Powder. Med priser fra 85 kr. til 119 kr. Hvilket må siges at være billigt for kreatin produkter.

Eksempler på proteinpulver du finder derinde er: Core Whey Protein, Micro Whey Active og 100% Whey Gold Standard. Her starter priserne på 135 kr. og slutter på 244 kr. Igen et rigtigt fornuftigt prisleje for proteinpulver.

Du finder alle de omtalte produkter på: kosttilskudguiden.dk

Hvad vil du sige?